"In december 2011 ben ik bij Acupunctuurpraktijk Assan terecht gekomen omdat ik niet lekker in mijn vel zat én ongewenst kinderloos bleef (onverklaarbare ofwel idiopatische onvruchtbaarheid). Ik kende de praktijk niet, maar het was de enige die ik op internet kon vinden waarbij ik het gevoel had dat het écht om de mens draait. Dat bleek ook waar! Ik ben gestart met acupunctuur bij Idjeral en ben tegelijkertijd met Rostislava aan de slag gegaan met kruiden.

Rostislava heeft er met geduld, vele voedingstips, uitleg over het lichaam, vele adviezen en het voorschrijven van kruiden voor gezorgd dat mijn basisconditie weer in zicht kwam.”

De eerste IVF trject van mevr. M begon in de eerste week van februari 2012 – net anderhalf maand nadat ze met acupunctuur en kruiden heeft begonnen.

“Mijn lijf was gewoon nog niet klaar om zwanger te zijn, het was te zwak.”

Helaas was de eerste IVF poging niet succesvol. Samen hebben we doorgegaan met een intensieve combinatie van acupunctuur en Chinese kruiden. Mevr. M heeft heel bewust aan haar droom gewerkt door het aanpassen van haar voedingspatroon en goed opletten op haar rust-activiteitsritme. Drie maanden later volgde het tweede IVF traject.

“Ik zat inmiddels al in het tweede IVF traject. Van week tot week en met alle vertrouwen op succes heeft Rostislava dit traject ondersteunt met Chinese kruiden.”

De transfer was in de eerste week van september ingepland en…

“Nou, bij deze dan goed nieuws: vanochtend heb ik positief getest!!!

Ik kan het nog steeds bijna niet geloven, maar het resultaat was overduidelijk. Nu natuurlijk afwachten hoe het de komende dagen/weken gaat...”

Negen maanden na de transfer is mevr. M bevallen van een gezonde zoontje! Ongeveer één maand na de bevalling hebben we met haar behandeling gestopt.

In december 2013 kregen we een e-mail van mevr. M. Haar kind, gelukkig, groeide sterk en gezond, maar ze was erg vermoeid. Heel snel hebben we een kruidenafspraak ingepland.

Deze keer kwam de energie van mevr. M snel op niveau, haar lichaam groeide sterker en haar hart was weer gauw open voor blijheid en liefde. En… in april 2013, terwijl ze nog bezig was met haar deerde “portie” kruiden, een e-mail:

“… Ik ben spontaan zwanger! In feite kan het helemaal niet en stond het absoluut (nog) niet op de planning, maar we zijn er uiteraard wel erg blij mee!”

Ook door deze tweede zwangerschap kreeg mevr. M ondersteuning met Chinese kruiden en, als het nodig was, met acupunctuur.

“Inmiddels zijn we 5 jaar verder en ben ik 2 kinderen rijker!”  (↑)